Toolboxen

Toolboxen zijn speciaal voor jou ontwikkelde interactieve e-learningomgevingen. Ze bevatten een gezonde dosis communicatietheorie die je meteen kunt uitproberen in realistische gesprekssimulaties. Ze zijn representatief voor het dagelijkse werk in de praktijk zodat je het geleerde direct in je werk kunt toepassen.

Toolbox

Telefoon Toolbox

De telefoon is nog altijd een heel belangrijk communicatiemiddel in de praktijk. Hoe effectief zijn jouw telefoongesprekken op dit moment?

Deze toolbox bestaat uit:

Toolbox

Consult Toolbox

De meeste diereigenaren zie je slechts één keer per jaar. Hoe haal je het meest uit deze 15 minuten voor het dier, de eigenaar en jezelf?

Deze toolbox bestaat uit:

Toolbox

Onderwijs Paravet Toolbox

Paravets laten oefenen met lastige situaties nog vóór ze de praktijk ingaat? Deze Toolbox is speciaal ontwikkeld voor onderwijs en opleiding.

Deze toolbox bestaat uit:

Toolbox

Mindful Practice Toolbox

Ons werk als veterinaire professionals is niet zonder stress. Hoe ondersteun je een collega die door een moeilijke periode gaat?

Deze toolbox bestaat uit:

specifieke trainingen

Staat jouw gewenste toolbox er niet tussen?

Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe toolboxen om up-to-date te blijven. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze toolboxen of als jouw gewenste toolbox er niet tussen staat. Wij bieden eindeloze mogelijkheden en helpen je graag verder.

Waarom Veterinary DialogueTrainer

Spelenderwijs leren

Uit onderzoek blijkt dat de veterinaire sector veel behoefte heeft aan verbeterde communicatieve vaardigheden. Op dit moment leren veterinaire professionals dat vooral door vallen en opstaan in de praktijk. Dankzij de Veterinary Dialogue­Trainer oefen je je communicatie­vaardigheden in een veilige en leuke omgeving. Experimenteer met verschillende communicatie­technieken zonder pottenkijkers of geïrriteerde klanten.

Waarom Veterinary DialogueTrainer

Spelenderwijs leren

Onderzoek laat zien dat veterinaire professionals behoefte hebben aan betere communicatieve vaardigheden. Die leren ze op dit moment vooral door vallen en opstaan in de praktijk. Dat kan leuker en in een veilige omgeving: met de Veterinary DialogueTrainer. Experimenteer met verschillende communicatietechnieken zonder pottenkijkers of geïrriteerde klanten.

oefenen met Veterinary DialogueTrainer toolboxen

oefenen op desktop, tablet, telefoon en VR

Gespreks­trainingen op elk device

toolboxen op desktop device
tablet device
toolboxen op mobiel device
virtual reality bril
neem contact op met Veterinary DialogueTrainer

Zo neem je contact met ons op

Heb jij een vraag?

Neem gerust contact op met onze veterinaire communicatiedeskundigen. We vertellen je graag meer over de virtuele gesprektrainingen van Veterinary DialogueTrainer.