Hoe werkt het

Effectieve communicatie met diereigenaren en collega’s heeft grote invloed op het succes van je behandelingen. Het is dus een goed idee om naast je klinische vaardigheden ook extra aandacht te besteden aan je communicatieskills. Met de Veterinary DialogueTrainer kun je je communicatie trainen én testen door middel van realistische simulaties.

communicatie trainen door middel van een online simulatie

Leren door te doen

Realistische en uitdagende situaties

Virtuele gesprekspartners nemen de rol aan van jouw klant of collega in een gespreksimulatie met herkenbare uitdagingen uit de praktijk. Jouw keuzes in het gesprek hebben invloed op hoe jouw gesprekspartner reageert. In woordkeuze, emotie én lichaamstaal. De Veterinary DialogueTrainer meet wat jij doet en geeft feedback over je keuzes.

Een toolbox voor ieder leerdoel

Eindeloze trainings­mogelijkheden

In de dierenartsenpraktijk komen allerlei klanten: aardige en welwillende klanten, maar ook twijfelende, drammerige of zelfs boze klanten. Hoe fijn is het om te weten hoe je met al die verschillende type mensen het beste kan communiceren?

We bieden verschillende Toolboxen aan met leerdoelen die aansluiten bij jouw behoeftes. Wil je beter worden aan de telefoon? Meer structuur aanbrengen in je consult? Of wil je wel eens weten hoe je met die ‘moeilijke mensen’ kunt communiceren? Met de Veterinary Dialoguetrainer kun je jouw communicatie trainen!

Telefoon toolbox app voorbeeld

Overzichtelijk dashboard

Krijg persoonlijke feedback en scores

Na elk gesprek krijg je persoonlijke feedback op jouw keuzes en een objectieve score. Zo weet je precies wat al goed ging en waar nog ruimte is voor verbetering. Speel je samen met collega’s? Dan zie je de teamprestaties in het overzichtelijke dashboard. Leuk om te delen en samen beter te worden.

specifieke trainingen

Staat jouw gewenste toolbox er niet tussen?

Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe toolboxen om up-to-date te blijven. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze toolboxen of als jouw gewenste toolbox er niet tussen staat. Wij bieden eindeloze mogelijkheden en helpen je graag verder.

Waarom Veterinary DialogueTrainer

Spelenderwijs leren

Uit onderzoek blijkt dat de veterinaire sector veel behoefte heeft aan verbeterde communicatieve vaardigheden. Op dit moment leren veterinaire professionals dat vooral door vallen en opstaan in de praktijk. Dankzij de Veterinary Dialogue­Trainer oefen je je communicatie­vaardigheden in een veilige en leuke omgeving. Experimenteer met verschillende communicatie­technieken zonder pottenkijkers of geïrriteerde klanten.
Waarom Veterinary DialogueTrainer

Spelenderwijs leren

Onderzoek laat zien dat veterinaire professionals behoefte hebben aan betere communicatieve vaardigheden. Die leren ze op dit moment vooral door vallen en opstaan in de praktijk. Dat kan leuker en in een veilige omgeving: met de Veterinary DialogueTrainer. Experimenteer met verschillende communicatietechnieken zonder pottenkijkers of geïrriteerde klanten.

 

oefenen met Veterinary DialogueTrainer toolboxen
neem contact op met Veterinary DialogueTrainer

Zo neem je contact met ons op

Heb jij een vraag?

Neem gerust contact op met onze veterinaire communicatiedeskundigen. We vertellen je graag meer over de virtuele gesprektrainingen van Veterinary DialogueTrainer.