Onderwijs Paravet Toolbox

De Onderwijs Paravet Toolbox is speciaal ontwikkeld voor paravets in opleiding om te kunnen oefenen met lastige situaties, nog voor zij de praktijk ingaan. 

onderwijs paravet
Onderwijs Paravet Toolbox

Verbeter je communicatie

Paravets hebben veel klantcontact en zijn dus continu bezig met communiceren. Bij het opleiden van paravets wordt hier steeds meer aandacht aan geschonken. Om onderwijsinstellingen te helpen met het communicatie-onderwijs, hebben wij de Onderwijs Paravet Toolbox ontwikkeld.

Ben je student of werk je voor een onderwijsinstelling? Dan is de Onderwijs Paravet Toolbox de ideale manier om communicatie­skills te trainen in een leuke en veilige omgeving.

specifieke trainingen

Eindeloze trainings­mogelijkheden

Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe toolboxen om up-to-date te blijven. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze toolboxen of als de toolbox die je zoekt er niet tussen staat. Wij bieden eindeloze mogelijkheden en helpen je graag verder.

Waarom Veterinary DialogueTrainer

Spelenderwijs leren

Uit onderzoek blijkt dat de veterinaire sector veel behoefte heeft aan verbeterde communicatieve vaardigheden. Op dit moment leren veterinaire professionals dat vooral door vallen en opstaan in de praktijk. Dankzij de Veterinary Dialogue­Trainer oefen je je communicatie­vaardigheden in een veilige en leuke omgeving. Experimenteer met verschillende communicatie­technieken zonder pottenkijkers of geïrriteerde klanten.
Waarom Veterinary DialogueTrainer

Spelenderwijs leren

Uit onderzoek blijkt dat de veterinaire sector veel behoefte heeft aan verbeterde communicatieve vaardigheden. Op dit moment leren veterinaire professionals dat vooral door vallen en opstaan in de praktijk. Dankzij de Veterinary DialogueTrainer oefen je je communicatievaardigheden in een veilige en leuke omgeving. Experimenteer met verschillende communicatietechnieken zonder pottenkijkers of geïrriteerde klanten.
oefenen met Veterinary DialogueTrainer toolboxen
neem contact op met Veterinary DialogueTrainer
Zo neem je contact met ons op

Heb jij een brandende vraag?

Ons team van veterinaire communicatie­deskundigen vertellen je graag meer over de virtuele gesprekstrainingen van Veterinary DialogueTrainer. Klik op onderstaande button of je kunt natuurlijk ook even bellen.