Telefoon Toolbox

De telefoon is nog altijd het meest belangrijke communicatie­middel in de praktijk. Je kunt namelijk uit een telefoon­gesprek veel meer nuttige informatie halen dan je van tevoren zou denken. Met de Telefoon Toolbox leer je structuur aan te brengen in je telefoon­gesprekken, waardoor ze efficiënter en effectiever worden.

Telefoon toolbox app voorbeeld

Haal het beste uit elk gesprek

Effectief telefonisch communiceren

Om effectief te kunnen communiceren aan de telefoon, moeten we letten op drie kwaliteiten: de emotionele, de technische en de functionele kwaliteit. Bouw je een relatie op met je kant? Geef je de juiste veterinaire informatie? En kan je de beste optie aanbieden?

Door te vragen en actief te luisteren naar de behoeften van de ander, kun je de communicatie stroomlijnen en effectief samenwerken.

Een toolbox voor elke situatie

Onze pakketten

Single

€ 99,-

/ 3 maanden
Voor de veterinaire professional die zelf aan de slag wil.
Team

€ 399,-

/ 3 maanden

Voor een veterinair team van maximaal zes personen.

Team XL

€ 699,-

/ 3 maanden
Voor de grote veterinaire teams van maximaal 12 personen.

specifieke trainingen

Eindeloze trainings­mogelijkheden

Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe toolboxen om up-to-date te blijven. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze toolboxen of als de toolbox die je zoekt er niet tussen staat. Wij bieden eindeloze mogelijkheden en helpen je graag verder.

Waarom Veterinary DialogueTrainer

Spelenderwijs leren

Uit onderzoek blijkt dat de veterinaire sector veel behoefte heeft aan verbeterde communicatieve vaardigheden. Op dit moment leren veterinaire professionals dat vooral door vallen en opstaan in de praktijk. Dankzij de Veterinary Dialogue­Trainer oefen je je communicatie­vaardigheden in een veilige en leuke omgeving. Experimenteer met verschillende communicatie­technieken zonder pottenkijkers of geïrriteerde klanten.
Waarom Veterinary DialogueTrainer

Spelenderwijs leren

Uit onderzoek blijkt dat de veterinaire sector veel behoefte heeft aan verbeterde communicatieve vaardigheden. Op dit moment leren veterinaire professionals dat vooral door vallen en opstaan in de praktijk. Dankzij de Veterinary DialogueTrainer oefen je je communicatievaardigheden in een veilige en leuke omgeving. Experimenteer met verschillende communicatietechnieken zonder pottenkijkers of geïrriteerde klanten.

oefenen met Veterinary DialogueTrainer toolboxen
neem contact op met Veterinary DialogueTrainer

Zo neem je contact met ons op

Heb jij een brandende vraag?

Ons team van veterinaire communicatie­deskundigen vertellen je graag meer over de virtuele gespreks­trainingen van Veterinary DialogueTrainer. Klik op onderstaande button of je kunt natuurlijk ook even bellen.